Icono Genérico de Sectores
Escudo de Mataró

Sobre Nosotros

Tecma es un taller de reparación de máquinas de coser, donde también se pueden encontrar complementos para coser a máquina, hilos de colores, agujas, etc. Somos un negocio de tradición familiar, más de 60 años dedicados a nuestra pasión.

Francesc Masriera Ballescà inicia el 1950 l’aprenentatge metal·lúrgic a l’empresa “Tallers Tosas”, que completava amb classes nocturnes de dibuix lineal a l’Escola d’Arts i Oficis de Mataró. Ja amb el títol d’Oficial, entra a formar part de la plantilla de “Tejidos de Punti S. A.” a la secció de taller.

Entre 1958 i 1972 es forma professionalment en diverses empreses per retornar a RAY S. A. (Tejidos de Punto S. A.), dedicada ara a màquines industrials de cosir.

El 1952 passa a la secció de “servei tècnic i manteniment exterior”. El 1978 l’anomenada crisi del petroli va obligar a una gran reducció de la plantilla fins que un any després l’empresa va tancar. En aquesta situació, molts clients li demanaren que es fes càrrec del manteniment i dels consells tècnics per a les seves confeccions, cosa que el va determinar a muntar un petit taller.

Un any després crea la Comercial TECMA S. A. i decideix llogar un magatzem, la seva actual localització. Un cop adequat, incorpora al projecte una secretària i un oficial.

El 1982 aconsegueix la distribució de les màquines Dürkopp/Adler a la zona del Maresme.

Bernat Masriera Esquerra, el 1986 encara no està segur d’esdevenir la segona generació de Tecma tot mantenint la filosofia empresarial del pare. Distribueix el temps entre l’estudi i la pràctica a MATIC, amb la intenció d’aconseguir una bona formació. Aquest és l’inici que el portarà a adonar-se que li agrada el sector i Tecma.

El 1990 Bernat participa en l’equip de Tecma de manera parcial fins que el 1991 s’hi incorpora a jornada completa. I és el 1992 quan es realitza un increment tècnic i comercial d’oferta i atenció amb seccions de planxa i tall, que la fa més competitiva.

Pare i fill treballen bé el negoci i els porta a consolidar-se el 1995 en forma de societat “F. Masriera i Fills, S. L.”, fins que el 1998 Bernat Masriera passa a ser-ne l’administrador.

El 1999 s’entra al món online, creant una primera plana web que al 2004 aconsegueix guanys qualitatius i quantitatius per millorar l’experiència de l’usuari; fins que el 2010 amb la voluntat de donar un millor servei, oferim el darrer site més actual, estrenat a finals de 2017. Perseguint sempre facilitar les coses a les persones, siguin professionals o particulars. El nostre consell i assessorament sempre van en la mateixa línia, la recomanació dels millors productes, adequant-los a les necessitats de cadascú amb una resposta pròxima i professional. És això el què ens caracteritza i estem contents que ens ho reconeguin els nostres clients habituals.

La principal preocupació és i ha estat donar sempre les millors respostes, cosa que ens porta a oferir una línia de contacte viva, el 664 57 67 12 és el WhatsApp de les solucions de primera mà. I seguirem amb l’actualització de les noves tecnologies per donar la millor relació de servei i comunicació als nostres clients.

Especialidades

Tecma
Tecma
Tecma
Tecma
Tecma

Productos/Servicios

Imagen para Producto Accesorios de cliente Tecma
Accesorios
Imagen para Producto Corte de cliente Tecma
Corte
Imagen para Producto Máquinas domésticas de cliente Tecma
Máquinas domésticas
Imagen para Producto Máquinas industriales de cliente Tecma
Máquinas industriales
Imagen para Producto Planchas de cliente Tecma
Planchas
Logo de Tecma

Nuestra ubicación