PAC Sant Celoni

Nosaltres

Benvinguts al nostre taller de marbrespedra naturalquars tecnològicporcellànics i altres, des d'on elaborem encimeres de cuines, taules, plaques commemoratives, làpides, banys, empits i aplacats de façanes entre d'altres.

Llegir més...

El nostre equip d'experts artesans de la pedra natural utilitza la tecnologia i l'experiència de més de 30 anys d'experiència en el sector per a tallar i polir cada peça a mesura.
Ens enorgulleix oferir una àmplia varietat de colors, dissenys i textures per a satisfer les necessitats i gustos dels nostres clients.

A més, ens assegurem de treballar amb els millors proveïdors de la indústria per a garantir que els nostres materials siguin de la més alta qualitat. Oferim una àmplia gamma d'opcions des dels més clàssics fins als més innovadors.

En el nostre taller, ens comprometem a brindar un servei excepcional, des de la selecció del material fins al lliurament i instal·lació. Ens assegurem que cada detall es tingui en compte per garantir la satisfacció dels nostres clients.

PAC Sant Celoni PAC Sant Celoni PAC Sant Celoni PAC Sant Celoni

Dades