Comercial Erliso

Nosaltres

Som una empresa familiar dedicada a la distribució de producte fresc i congelat amb més de 60 anys d’experiència en el sector de l’alimentació. El nostre principal objectiu és oferir un producte de qualitat acompanyat d’un millor servei que satisfaci les necessitats dels nostres clients.

Llegir més...

Comptem amb una àmplia gamma de productes, des de carn fresca, elaborats, precuinats, ovoproductes, fins a brous i cremes casolanes, sempre garantint la màxima qualitat d’aquests.

Disposem d’una estructura logística adaptada als productes que subministrem, amb unes modernes instal·lacions frigorífiques, situades al nou polígon de Gran Via Sud, a L’Hospitalet de Llobregat, que ens permeten mantenir, des de la recepció del producte fins a l’expedició d’aquest, unes correctes i òptimes condicions higièniques, així com el no trencament de la cadena de fred.

Aquestes instal·lacions ens faciliten la implementació i aplicació d’un Sistema de Gestió de la Innocuïtat dels Aliments (SGIA) per garantir que el producte que arriba al nostre client sigui totalment innocu.

Disposem també d’una flota de vehicles pròpia adaptada al transport d’aliment refrigerat que realitza servei diari a Barcelona i a les seves rodalies.

Comercial Erliso Comercial Erliso Comercial Erliso Comercial Erliso Comercial Erliso Comercial Erliso Comercial Erliso

Dades