9 Espais Verticals

Nosaltres

9 Espais Verticals està especialitzada en rehabilitació d'edificis, treballs verticals i rehabilitació integral amb experiència al sector, en creixement i amb professionals qualificats que et garanteixen èxit, professionalitat i eficàcia.

Llegir més...

Tenim un ampli ventall de serveis a la vostra disposició, que van des de petites reformes de baixants, desguassos, subministraments de claraboies, pintures d'habitatges, reformes de vestíbuls i escales fins a grans obres com la reforma i rehabilitació de façanes.

LA NOSTRA MISSIÓ

Oferim solucions integrals per a treballs en alçada i de difícil accés amb serietat, responsabilitat i assessorament amb preus estimats per oferir el millor servei. Si estàs buscant una empresa especialitzada en rehabilitació de façanes a Barcelona i treball vertical, a 9 Espais Verticals t'oferim els millors treballs sense importar-ne la dificultat.

Ens adeqüem a les normatives de rehabilitació i treballs verticals

A 9 Espais Verticals ens adeqüem a les normatives d'accessibilitat, contra incendis i de supressió de barreres, elaborant rampes, escales, passos i diverses vies d'evacuació. També realitzem modificacions a la distribució, a través de l'obertura de buits de pas als murs.

D'altra banda, ens encarreguem de la instal·lació d'ascensors i escales de comunicació entre els pisos. A més, realitzem la substitució dels forjats, per així fer modificacions de nivell en certes àrees especifiques.

Pel que fa a les obres que poden afectar les façanes dels edificis, fem la modificació de l'aspecte exterior sense alterar la volumetria. Això inclou la modificació de materials, buits o procediments.

9 Espais Verticals 9 Espais Verticals 9 Espais Verticals 9 Espais Verticals

Dades