Wet&Dry

Nosaltres

Wet&Dry posa a la vostra disposició més de 25 anys d'experiència formulant solucions d'higiene professional.

Llegir més...

Durant aquests anys hem format un equip de professionals altament especialitzats i compromesos amb els valors de la companyia.

Amb més de 800 referències en vigor, satisfem les possibles necessitats higièniques als diferents àmbits que busquen una neteja eficaç i un servei d'alta qualitat.

Actualment comptem amb més de 130 distribuïdors oficials per tota la península i illes i estem en constant expansió amb clients a Espanya, Andorra, Portugal, França, Mèxic i els Estats Units.

Formació

La formació és imprescindible per al desenvolupament i evolució professional del nostre equip. Els nostres clients poden comptar també amb cursos informatius sobre l'aplicació dels productes i sobre tècniques de venda i posicionament al mercat.

Servei tècnic

Tens a la teva disposició un servei tècnic que s'ocupa tant de la instal·lació dels sistemes de dosificació i automatismes com de l'assessorament i una assistència tècnica adequada perquè no t'hagis de preocupar de res.

Servei post venda

Estem al teu costat durant tot el procés de compra a través del nostre servei de help-call, que resoldrà qualsevol dubte, reclamació o consulta tècnica.

Assessorament

Disposeu d'un equip preparat per assessorar-vos i ajudar-vos en tot moment i garantir l'aplicació adequada dels nostres productes i serveis. També oferim serveis a mida mitjançant l´elaboració de plans d´higiene i protocols de neteja personalitzats.

Dropshipping

Realitzem servei de dropshipping a distribuïdors. Estem en contacte constantment amb el client per resoldre qualsevol problema o dubte.

Wet&Dry Wet&Dry Wet&Dry Wet&Dry Wet&Dry Wet&Dry Wet&Dry Wet&Dry

Dades