Transports i Grues Sardanyés

Nosaltres

A Transports i Grues Sardanyés ens avalen 60 anys de sòlida trajectòria professional al sector del transport de mercaderies per carretera i muntatge amb grua.

Llegir més...

El món del transport evoluciona ràpidament i aquests seixanta anys d'especialització hem après molt dels nostres proveïdors i clients. Gràcies als processos de millora contínua, hem desenvolupat un innovador sistema de gestió més ràpid i eficient.

Ens diferenciem per oferir la màxima qualitat a través d'un servei personalitzat i amb el màxim estalvi de temps possible. Perquè cada client té unes necessitats específiques.

Per aconseguir-ho, ens hem envoltat d'un gran equip de professionals qualificats per aprofitar així el màxim potencial a cada àrea de treball. Oferim transports comarcals, nacionals i internacionals, amb l'objectiu primordial de reduir costos i temps.

SERVEIS

La flexibilitat i l'adaptació a les necessitats dels nostres clients són les dues característiques que ens defineixen millor.

A Transports i Grues Sardanyés atenem les peticions del client i tot seguit dissenyem un servei personalitzat i adaptat a les seves necessitats.

Però som conscients que, de vegades, amb això no n'hi ha prou. Per això també posem a la vostra disposició un complet ventall de solucions complementàries.

Entre els nostres serveis, els oferim:

· Una àmplia diversitat de vehicles per a cada client i necessitat:

- Servei de Furgoneta.
- Servei de camió de diferents tonatges:
- Servei de grua o camió grua, també de diferents tonatges:

· Assessorament per a transports i muntatges amb grua.

· Emmagatzematge de material al nostre magatzem logístic.

· Experiència en treballs i muntatges amb grua per a un ampli nombre de possibilitats:

- Muntatges de components mecànics (bombes, motors, bigues, etc.).
- Servei de cistella i gàbia.
- Muntatges en obres.
- Muntatge de cartells.
- Muntatge de panells.
- Muntatges urbanístics
- Serveis a jardineria.
- Muntatge i trasllat de maquinària industrial.
- Muntatges i càrregues de contenidors i saques.

El nostre equip està a la vostra disposició per atendre'l i assessorar-vos per obtenir la millor solució.

Disposem dels registres pertinents en seguretat i ens adaptem a les directives i procediments específics que sol·licitin els nostres clients.

Transports i Grues Sardanyés Transports i Grues Sardanyés Transports i Grues Sardanyés Transports i Grues Sardanyés Transports i Grues Sardanyés Transports i Grues Sardanyés Transports i Grues Sardanyés Transports i Grues Sardanyés Transports i Grues Sardanyés Transports i Grues Sardanyés Transports i Grues Sardanyés Transports i Grues Sardanyés

Dades