Totembal

Nosaltres

A Totembal dediquem els nostres esforços a fer de la nostra empresa un ajut extra a aquelles persones que, en la seva tasca diària, necessiten els nostres serveis, ja sigui amb el subministrament de materials, o en l'assessorament tècnic en l'adquisició o la instal·lació de maquinària per als processos d'embalatge.

Llegir més...

La confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres ens ajuda a seguir endavant en el dia a dia i, gràcies a ells, hem aconseguit una estabilitat que ens permet afrontar el futur amb entrega i satisfacció per la feina ben feta.

L'assessorament dels nostres professionals i comercials als nostres clients, mitjana i petita empresa, ens ha permès mantenir una cartera selecta de clients, a la qual oferim un servei ràpid, de qualitat i serietat, per aconseguir la seva absoluta satisfacció.

En el nostre afany d'oferir-vos sempre el millor servei, actualitzem el nostre site per tenir-los al corrent de les nostres novetats.

Així, a més dels consumibles habituals per a protecció i embalat, com: plàstic de bombolles, precinte, cartró, caixes, film extensible, etc... i productes específics per a envasat: Big Bag, bosses i sacs de plàstic i paper, podran trobar maquinària complementària als consumibles de la nostra comercialització, com enfaixadores, retractiladores i tancadores i conformadores de caixes de format fix o variable, transport de càrregues mitjançant cintes transportadores per rodets mecànics o gravetat...

Una altra nova incorporació són els productes per a higiene i neteja. Una extensa gamma de detergents, sabons i accessoris per a neteja tals com: carros, cubs, estris de neteja, maquinària (polidores, fregadores, abrillantadores...), i un llarg etcètera.

Totembal Totembal Totembal Totembal Totembal Totembal Totembal Totembal Totembal Totembal

Dades