Tecfluid

Nosaltres

A Tecfluid dissenyem i fabriquem equips de mesura per a cabal i nivell des del 1974. Dia a dia treballem per oferir un servei complet que engloba des del procés de disseny de l'equip fins al servei de postvenda.

Llegir més...

Durant el nostre camí hem invertit constantment en recursos humans i tècnics per adaptar-nos als temps i ser competitius tecnològicament. Per això avui dia els productes Tecfluid són equiparables als de les firmes internacionals de més alt prestigi i nivell tecnològic. La nostra força rau en la constant innovació i la fabricació a mida en funció de les necessitats concretes de cada client. Gràcies a ells, iniciem una progressiva expansió, tant nacional com internacional, i actualment tenim presència a més de 50 països a través de distribuïdors i clients.

TECFLUID S.A. està al vostre servei oferint-vos una producció de qualitat i un servei integral que engloba tot el procés de disseny, producció, control de qualitat i servei postvenda.

Tecfluid Tecfluid Tecfluid Tecfluid Tecfluid Tecfluid Tecfluid Tecfluid Tecfluid Tecfluid Tecfluid Tecfluid Tecfluid Tecfluid

Dades