Talleres Dalgo

Nosaltres

En Tallers Mecànics Dalgo, SA, som especialistes en decolletatge i mecanitzats en general des de 1966. Empresa fundada per les necessitats d'un sector en continu creixement.

Llegir més...

En els inicis treballàvem en torns automàtics de lleves, especialment per sectors com l'automoció, il·luminació, petit material elèctric, etc. i amb la millora contínua i l'augment progressiu de la productivitat dins el mercat industrial, s'ha fet possible el constant creixement de l'empresa.

Actualment disposem d'un gran parc de maquinària amb incorporacions de C.N.C. d'última generació i departament de caldereria i soldadura en més de 1000m2 d'instal·lacions. Tallers Mecànics Dalgo, SA, des dels seus orígens és una empresa dinàmica que ha anat adaptant-se a les peticions i necessitats dels seus clients i mercat, abastant diferents rams i processos productius. Ramos com la motocicleta, l'extinció d'incendis, laboratori, implantologia, il·luminació, neumàtica, mobiliari, etc. Processos com mecanitzat, mecanitzat en segones operacions, marcatges, muntatges, soldadura, caldereria, estructures metàl.liques, escales, baranes, etc.

Fabriquem en tot tipus de materials: Acers, Acers Inoxidables, Latones, Aluminis, Titanios, Nylon, Plata, Or, etc.

Sempre fabriquem sota plànol de client, col·laborem en nous dissenys i abaratimientos dels costos productius. Sempre amb serietat, puntualitat i qualitat.

Talleres Dalgo Talleres Dalgo Talleres Dalgo Talleres Dalgo Talleres Dalgo

Dades