Somec

Nosaltres

Somec sorgeix el 2017 en resposta a la demanda persistent de serveis i productes a la província i rodalies dedicada a prestar serveis Navals, Industrials i d'Enginyeria, buscant oferir la millor solució en el menor temps i cost possible.

Llegir més...

Amb base a Tarragona, Somec ofereix una àmplia experiència a l'àrea de serveis. Amb un equip humà jove i dedicat, juntament amb un servei d'Enginyeria Industrial posicionat al sector, fan de la implicació i el compromís la gran referència de la nostra empresa. Somec aporta un servei de qualitat íntegre en totes les fases de construcció i fabricació mecànica.

La nostra proposta és donar una resposta total als problemes industrials i navals, que puguin sorgir referents a la fabricació mecànica, reparació d'equips mecànics i manteniment d'instal·lacions industrials i navals.

MECANITZAT

Somec ha apostat per la innovació tecnològica referent a la mecanització i als processos de construcció per arrencada de ferritja fent d'aquest departament i de la seva oficina tècnica el més destacat de l'empresa.

Amb un parc de maquinària CNC precís capaç de realitzar petites o grans sèries amb les toleràncies més ajustades, sumant-hi la nostra experiència de programació a peu de màquina per a peça única, proporcionem als nostres clients la confiança i la tranquil·litat de rebre un treball òptim.

Construccions sota plànol, segons mostra o reparacions parcials de peces de tota mena de materials i condicions, Somec sempre donarà la millor resposta als possibles problemes que se'ns plantegin.

ENGINYERIA

Assessoria, disseny de solucions integrals, projectes claus en mà, instal·lacions industrials, assistència tècnica, croquització d'equips i peces descatalogades… són alguns dels serveis que Somec en col·laboració amb l'enginyeria de JBP Projectes i Instal·lacions podem oferir.

JBP Projectes i Instal·lacions des de fa més de 20 anys dissenyant i duent a terme projectes integrals, instal·lacions i equips en sectors com l'alimentació, minerals, pintures, fitosanitaris, químic, medi ambient (tractament de residus, depuració d'aigües, gasos i pols), etc., amb l'objectiu d'optimitzar els processos industrials dels nostres clients.

Des de l'any 1994, a través de la nostra dilatada experiència hem estat presents al sector industrial, dissenyant, construint i instal·lant molins, filtres, assecadors, mescladors, tamisadores, trituradors, agitadors, vàlvules alveolars, transportadors sense fi… tot això per realitzar instal·lacions modalitat “claus en mà”.

CALDERERIA

Realitzem treballs de caldereria sobre acer al carboni, inoxidable i alumini, tant al taller com a les instal·lacions del client.

Construcció integra de productes mecano-soldats, estructures metàl·liques i equips industrials.

Reparació i recarregueu amb l'aportació requerida. Soldadura Electrògena, Tig, Mig, Mag, Arc Polsat, Autògena i Inverter.

MECÀNICA

Desmuntatge, reparació, ajustament i muntatge de reductors, embragatges i multiplicadors així com construcció de nous components. Alineació de bombes, preses de força, línies de transmissió i propulsió, equips hidràulics, etc.

Àmplia experiència en cilindres hidràulics de simple i doble efecte. Especialitzats en ampolles telescòpiques de llarga longitud.

Solucions d'estanqueïtat en equips atmosfèrics i d'alta pressió, hidràulics i pneumàtics.

Somec Somec Somec Somec

Dades