Servilabel

Nosaltres

A Servilabel fa gairebé 40 anys que etiquetem, empaquetem i embossen els teus productes.

Llegir més...

Gairebé mig segle oferint a comerços i indústries les millors solucions de marcatge i etiquetatge, adaptades tant al producte com al client final.

La nostra clientela és diversa, per la qual cosa tenim experiència en tots els sectors: joieria, pastisseria, hoteleria, automoció, petit comerç, perfumeria, laboratoris, farmacèutiques… La nostra experiència, la nostra capacitat de servir en terminis curts grans volums i la competitivitat del nostre servei ens situa en una posició immillorable.

Us oferim una àmplia gamma de productes estàndards i personalitzats mitjançant impressores tipogràfiques, flexogràfiques, digitals, rebobinadores, resmadoras i talladores.

Hem modernitzat la nostra maquinària i hem actualitzat el nostre equip, però no hem alterat la filosofia dels nostres inicis, i seguim respectant els tres pilars del nostre negoci: Qualitat al producte, Preu competitiu i Excel·lència al Servei.

El nostre objectiu principal és seguir 40 anys més cobrint les necessitats dels nostres clients amb la màxima serietat i bona feina.

Servilabel Servilabel Servilabel Servilabel Servilabel Servilabel Servilabel Servilabel Servilabel

Dades