Rumitec

Nosaltres

Rumitec és una companyia d'obres i serveis adreçada tant a empreses com a particulars, que realitza projectes relacionats amb tots els àmbits de les instal·lacions: energia elèctrica, renovables, aigua, gas, climatització, etc.

Llegir més...

Gràcies a aquesta diversificació en l'oferta de serveis, actualment som una empresa de gestió integral d'infraestructures, que realitza tant serveis de promoció i disseny com construcció, gestió i manteniment.

La nostra aposta ha estat treballar amb elements de primeres marques, reconegudes per la seva qualitat, perquè asseguren el bon funcionament de la instal·lació al llarg de la seva vida útil i una elevada resistència al pas del temps. Això ens permet garantir instal·lacions rendibles, amb reduïts costos de manteniment i conservació.

SERVEIS

Tenim una àmplia experiència en tot tipus de muntatge i manteniment d'instal·lacions, cosa que ens permet oferir-vos aquests serveis:

Assessorament

En obres noves o en reforma d'instal·lacions, podem orientar-lo i encarregar-nos de tota la burocràcia si ho necessita.

Legalitzacions

Treballem en col·laboració directa amb les principals companyies de subministraments, gestionant els tràmits legals de manera àgil.

Reformes Integrals

Amb àmplia experiència en remodelacions d'habitatges, fem qualsevol feina per completar una reforma que recordarà per la seva comoditat.

Rumitec Rumitec Rumitec Rumitec Rumitec

Dades