RSJ Recuperadora San Juan

Nosaltres

Recuperadora San Juan S.L. centra la seva activitat en el reciclatge de ferralles fèrriques i metalls no fèrrics, oferint un servei integral a les empreses, estant en constant adaptació a les necessitats del mercat.

Llegir més...

Som una empresa familiar ubicada a Sant Joan Despí, dedicada al reciclatge de ferralles, per tal de donar servei i cobrir les exigències ambientals dels municipis i empreses les activitats de les quals generen residus industrials.

Amb més de 50 anys d'experiència al servei del reciclatge i compromesa amb el medi ambient, la nostra empresa centra la seva activitat en la recuperació de ferralles fèrriques i metalls no fèrrics, i disposa d'una flota de camions equipats amb grues i porta contenidors.

La nostra empresa està autoritzada per l'Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya per a la gestió i el transport de residus.

Codi Gestor Residus: E-391.97
Codi Transport Residus: T-1117

RSJ Recuperadora San Juan RSJ Recuperadora San Juan RSJ Recuperadora San Juan RSJ Recuperadora San Juan RSJ Recuperadora San Juan RSJ Recuperadora San Juan RSJ Recuperadora San Juan RSJ Recuperadora San Juan RSJ Recuperadora San Juan

Dades