Recuperadora 2013

Nosaltres

 

Recuperadora 2013, compra i venda de materials fèrrics i no fèrrics, metalls i altres materials com el paper i el cartró...

Llegir més...

Compra de metalls i ferrades

Compra - Venda de materials fèrrics i no fèrrics. Comprem tot tipus de material fèrric i ferralla, primer seleccionem les peces que podem recuperar i després es pesen per a la seva valoració. Ferro, acer, coure, llautó, alumini i altres metalls procedents de màquines, vehicles, etc.

Desmuntatges d'estructures metàl·liques

Realitzem desmuntatges d'estructures metàl·liques i maquinàries d'aire condicionat industrials. Treballem amb les millors maquinàries del mercat, plasma, autògena, donant sempre el nostre millor servei.

Compra de paper i cartó

Servei de contenidors. Comprem paper i cartró a l'engròs, disposem de contenidors condicionats per emmagatzemar i triturar el paper per tal de reciclar-lo per donar-hi més utilitats.

Compra de transformadors elèctrics

Fent entrega de certificat de residus d'oli. Comprem tot tipus de transformadors elèctrics per al seu desmuntatge i posterior recuperació.

Recuperadora 2013 Recuperadora 2013 Recuperadora 2013 Recuperadora 2013 Recuperadora 2013 Recuperadora 2013 Recuperadora 2013 Recuperadora 2013 Recuperadora 2013 Recuperadora 2013 Recuperadora 2013

Dades