Pratsalut

Nosaltres

Després de 34 anys donant servei com a centre assistencial al Prat de Llobregat i amb la fidelitat i satisfacció que ens han demostrat, durant tots aquests anys, els nostres clients, volem donar-vos la benvinguda a PratSalut, un centre mèdic situat en la població del Prat de Llobregat, que neix amb la clara vocació de servei i el ferm convenciment d'oferir la màxima qualitat assistencial als ciutadans i ciutadanes d'aquesta població i per extensió, al conjunt de municipis del Baix Llobregat.

PratSalut, és una nova manera d'entendre la salut i la malaltia posant tot el focus d'atenció en la persona i el seu benestar. El centre compta amb un equip humà de professionals de reconeguda valia i experiència contrastada, tant en les diferents especialitats mèdic-quirúrgiques, com en les teràpies complementàries que han estat validades científicament.

Disposem d'unes magnífiques instal·lacions: un edifici nou, modern i singular, de mes de 1200 m2 orientats a l'atenció integral de la salut, equipats amb els mitjans de diagnòstic i tractament més avançats i amb una oferta de serveis totalment adequada a les necessitats i demandes actuals.

La nostra és una aposta decidida per la proximitat i la calidesa en el tracte, la professionalitat i la qualitat en l'assistència, en definitiva una aposta per l'excel·lència en l'oferta i la gestió dels serveis en el camp de la salut i el benestar.

Posem PratSalut a la seva plena disposició i a la dels seus associats.

 

 

LA TEVA SALUT ÉS LA NOSTRA PRIORITAT

Pratsalut Pratsalut Pratsalut Pratsalut Pratsalut Pratsalut Pratsalut