Pervasa

Nosaltres

MÉS DE 35 ANYS DEDICATS A LA FABRICACIÓ DE PERFILS TÈCNICS

Perfils del Vallés és una empresa fundada en 1981, pionera en l'extrusió i coextrusió de perfils termoplàstics, que des de la seva planta situada a Palau-solità i Plegamans (Barcelona), ofereix als seus clients una gran experiència i versatilitat per al disseny i fabricació de diferents solucions específiques i projectes a mesura, a més d'un ampli catàleg de perfils amb més de 5.000 referències per a la seva aplicació en tota mena de projectes industrials i decoratius.

Al llarg dels anys l'empresa ha evolucionat en tots els àmbits; augmentant el nombre de línies de producció ampliant el rang de materials utilitzats, guanyant en experiència i formació del personal. Implantant les últimes tecnologies en extrusió, establint polítiques de qualitat i prevenció: tot això amb la finalitat d'adaptar-nos a les necessitats d'un mercat en constant evolució i respondre als nostres clients amb garanties oferint un servei òptim i curts terminis de lliurament.

A la recerca de l'evolució i l'excel·lència, Pervasa compta amb taller propi, 2 màquines d'electroerosió per fil, per a la construcció de tots els utillatges, mantenint un gran feedback amb el client i un Know-how intern al seu servei..

Oferim als nostres clients un disseny integral per a cadascuna de les necessitats per a aconseguir els millors resultats del mercat.

En l'actualitat som una empresa capdavantera en la fabricació de perfil porta preus (Catàleg Senyalització Comercial & PLV) i difusors per a il·luminaries (Catàleg Il·luminació & LED) per destacar dels principals sectors en què dividim el nostre ampli catàleg de referències.

Posem a la seva disposició un servei de prototipat de peces de plàstic mitjançant impressió 3D amb alta qualitat i precisió ja sigui per a proves funcionals, per a definició de formes o bé per a la realització de petites sèries de peces amb formes complexes.

Gràcies al nostre gran equip de professionals i instal·lacions d'última generació, brindem als nostres clients una gran experiència.

Dades