Pérez Santamaria

Nosaltres

 

Representacions Pérez Santamaria, empresa fundada l'any 1977, neix amb un propòsit, compartir la nostra passió pel món del vi. Amb el pas dels anys, i l'experiència adquirida, la nostra oferta de productes s'ha estès més enllà d'aquest per posar a disposició dels nostres clients articles de primera necessitat amb una àmplia selecció de productes de qualitat.

Llegir més...

La nostra dedicació i compromís amb el món del vi es consolida a finals dels anys 90 amb el llançament de la nostra marca Marquès de Sarnella, amb origen en vinyes de terres catalanes. El temps passa i a Representacions Pérez Santamaria continuem treballant per oferir als nostres clients productes amb personalitat i de qualitat.

Selecció

Apassionats pels bons vins, a Pérez Santamaria seleccionem principalment cellers reconeguts per la seva qualitat, tradició i elaboració artesanal. Des dels nostres inicis busquem i oferim la millor relació qualitat-preu per a oferir als nostres clients.

Experiència

Més de 40 anys en el sector avalen la nostra passió i compromís per la feina ben feta. Gràcies al servei personal oferim una resposta logística professional i personalitzada segons les necessitats dels nostres clients. L'estudi i coneixement del mercat i la seva demanda, ens permet oferir als nostres clients productes de qualitat a un preu competitiu.

Distribuïdor de vins

La nostra oferta de vins es caracteritza principalment per la selecció de vins i escumosos de tradició i elaboració artesanal.

Licors

Disposem d'una gamma de licors amb distribució exclusiva.

Cerveses

La nostra selecció de cerveses compren una gamma de cerveses nacionals i d'importació.

Alimentació

Oferim una selecció de productes d'alimentació de qualitat respectant la selecció de productes de primera qualitat. Oferim una gamma de conserves, olis, infusions i festucs.

Pérez Santamaria Pérez Santamaria Pérez Santamaria Pérez Santamaria Pérez Santamaria Pérez Santamaria

Dades