Pack-Lab

Nosaltres

A Pack-Lab ens avalen més de 40 anys d'experiència al sector de l'embalatge de protecció. Pack-Lab és líder al packaging de laminats amb alumini.

Llegir més...

Els nostres embalatges són idonis per a tot tipus de productes: compostos químics, farmacèutics, nutracèutics, alimentaris, equips de diagnosi, llavors, menjar animal, cafè, te, complements esportius, espècies... que han de ser protegits dels efectes nocius de la humitat , la llum, la transferència d'olors, etc.

Disposem de diferents formats i mides adequades per a qualsevol necessitat.

Innovació al packaging flexible amb materials barrera

L´embalatge idoni és un factor rellevant per al´èxit empresarial: protegeix el valor del producte, optimitza temps d´embalatge, costos d´emmagatzematge i transport, a més minimitza les reclamacions per danys en els productes.

A Pack-lab fabriquem packaging flexible per a un ampli ventall de sectors industrials: farmacèutic, cosmètic, alimentació, alta tecnologia, electrònic, equipament mèdic/diagnòstic, químic, art i conservació, música/digital, etc.

Els nostres embalatges poden ser realitzats amb diferents materials (laminats de plàstics, compostos, alumini i paper) per optimitzar la:

- Protecció contra la humitat i la condensació (vapor d'aigua)
- Protecció contra la llum i radiació UV
- Protecció contra la transferència d'agents i gasos (olors)
- Protecció contra canvis d'aroma/sabor
- Protecció contra canvis de color/decoloració
- Protecció contra la contaminació externa
- Protecció contra impactes mecànics

Oferim un servei complet: des del desenvolupament fins a la confecció, especial o sèries, de l'embalatge flexible. A la nostra línia de producció garantim la màxima qualitat i adaptació per satisfer els requeriments dels nostres clients. 40 anys d'experiència al mercat i un segell de “Elaboració a Espanya” ens avalen.

Pack-Lab Pack-Lab Pack-Lab Pack-Lab Pack-Lab Pack-Lab Pack-Lab Pack-Lab Pack-Lab Pack-Lab Pack-Lab

Dades