Icono Genérico de Sectores
Escudo de Sant Celoni

Sobre Nosaltres

Benvinguts al nostre taller de marbrespedra naturalquars tecnològicporcellànics i altres, des d'on elaborem encimeres de cuines, taules, plaques commemoratives, làpides, banys, empits i aplacats de façanes entre d'altres.

El nostre equip d'experts artesans de la pedra natural utilitza la tecnologia i l'experiència de més de 30 anys d'experiència en el sector per a tallar i polir cada peça a mesura.
Ens enorgulleix oferir una àmplia varietat de colors, dissenys i textures per a satisfer les necessitats i gustos dels nostres clients.

A més, ens assegurem de treballar amb els millors proveïdors de la indústria per a garantir que els nostres materials siguin de la més alta qualitat. Oferim una àmplia gamma d'opcions des dels més clàssics fins als més innovadors.

En el nostre taller, ens comprometem a brindar un servei excepcional, des de la selecció del material fins al lliurament i instal·lació. Ens assegurem que cada detall es tingui en compte per garantir la satisfacció dels nostres clients.

Especialitats

PAC Sant Celoni
PAC Sant Celoni
PAC Sant Celoni
PAC Sant Celoni

Productes/Serveis

Imagen para Producto Banys de cliente PAC Sant Celoni
Banys
Imagen para Producto Cuines de cliente PAC Sant Celoni
Cuines
Imagen para Producto Làpides de cliente PAC Sant Celoni
Làpides
Imagen para Producto Marbre i pedra natural de cliente PAC Sant Celoni
Marbre i pedra natural
Logo de PAC Sant Celoni

La nostra ubicació