Operinter

Nosaltres

Operinter és un operador logístic integral de referència a nivell nacional i internacional, integrat al hòlding empresarial Grupo Alonso.

Llegir més...

Amb 40 anys d'experiència en el comerç global, disposa d'una extensa xarxa d'oficines pròpies distribuïdes per tota la península ibèrica i als centres d'activitat logística principals del comerç mundial, destacant Àsia, Llatinoamèrica i USA. Sota la marca internacional “Alonso Forwarding” compta amb presència internacional als cinc continents amb oficines per tot el món.

Transitari líder a totes les fases de la cadena logística

Com a empresa transitària, Operinter ofereix solucions logístiques a mida i d'alta qualitat que inclouen serveis a totes les fases de la cadena logística: transport aeri, marítim i terrestre, emmagatzematge, Project càrrec, Picking & Packing i servei integral E-Commerce.

Compte amb una àmplia xarxa de professionals amb reconeguda experiència i un alt grau de coneixement dels diferents mercats i indústries amb què operen. Les xifres del darrer any l'avalen en comptabilitzar un moviment total de 306.090 TEU Import/Export, 4,3 milions de kg de càrrega aèria i 75,2 milions de quilòmetres en transport terrestre.

Operinter Operinter Operinter Operinter Operinter Operinter

Dades