Omni-Safety

Nosaltres

Omni-Safety es va fundar amb la vocació de subministrar la millor protecció laboral, introduint a Espanya productes i marques pioneres a tot Europa, actualment a nivell global, assessorant i subministrant equips de Protecció Laboral amb els màxims estàndards de qualitat (ergonomia, comoditat, rendibilitat i màxima protecció) i el nostre valor afegit: Assessorament tècnic, gràcies a la nostra experiència adquirida durant la nostra ja llarga trajectòria professional.

Llegir més...

Complit aquest gran objectiu, a Omni-Safety proveïm a professionals com vostè els productes de màxima qualitat, que hem introduït al mercat, garantint així la seva seguretat i confiança en els equips de Protecció Laboral adquirits i en les seves futures necessitats.

Orientats a empreses com la seva, referents del sector industrial i de la Seguretat Laboral, així com als usuaris d'EPI més exigents, sempre sota els màxims estàndards de qualitat.

GAMMES DE PROTECCIÓ LABORAL

Apostem clarament perquè els nostres partners (Distribuïdors) i clients aconsegueixin diversos beneficis entre els quals destaquem:

​1.- Màxima Seguretat
2.- Salut i Protecció de l'usuari
3.- Rendibilitat
4.- Seguretat a l'hora d'escollir el millor producte

Us volem ajudar a seleccionar el millor equip de Protecció Laboral que s'adapti a les vostres necessitats i processos de treball. La nostra missió? Protegir els nostres clients.

- Protecció respiratòria
- Protecció ocular
- Protecció auditiva
- Indumentària
- Zona ATEX
- Guants de protecció
- Protecció de la pell
- Separacions industrials
- Detector de gasos
- Soldadura
- Protecció facial i cap
- Abrasius

Omni-Safety Omni-Safety Omni-Safety Omni-Safety Omni-Safety Omni-Safety Omni-Safety Omni-Safety Omni-Safety Omni-Safety

Dades