Omni-Pack

Nosaltres

Omni-Pack és líder en el desenvolupament de solucions per a embalatge. Estem especialitzats a oferir protecció per al magatzematge de llarga durada i transport de qualsevol tipus de producte.

Llegir més...

Més de 50 anys d'experiència avalen la nostra tasca com a fabricants d'embalatge, emprant els materials més sofisticats el sector: laminats d'alumini, interceptors Volàtils de la Corrosió (VCI) i la solució més innovadora del mercat actual: Intercept, del que som distribuïdors en exclusiva.

Protegim qualsevol producte contra: corrosió, humitat, electricitat estàtica, fongs, transferències d'olors i de qualsevol agent físic o químic que pugui fer malbé les propietats del producte embalat.

Fabriquem fundes i bosses a mida, sense quantitat mínima i amb qualsevol geometria; els nostres embalatges es poden complementar amb deshidratants i altres accessoris, dels quals també som distribuïdors, i amb els quals podem garantir la millor protecció del mercat per a qualsevol producte embalat: maquinària industrial, components electrònics, productes químics o farmacèutics, alimentació i fins i tot sistemes de defensa.

Els nostres productes compleixen els estàndards més elevats de qualitat, d'acord amb les normatives vigents del sector: US MIL, DIN, AFNOR, DEF STAN…. I els nostres processos estan controlats amb la normativa més exigent: (ISO 9001).

Disposem de logística pròpia, cosa que ens converteix en un proveïdor capaç d'adaptar-se a qualsevol requisit sol·licitat amb la màxima eficàcia.

Omni-Pack Omni-Pack Omni-Pack Omni-Pack Omni-Pack Omni-Pack Omni-Pack

Dades