Oikos Consultores

Nosaltres

A Oikos Consultores oferim serveis d'Assessoria i Gestoria per a Pimes i Autònoms. Estem situats a Mataró, Barcelona. 

Llegir més...

Som un grup de professionals dinàmic, format per Economistes  i Advocats que actuem assessorant, en estreta col·laboració amb altres col·lectius professionals, amb la finalitat de donar el millor resultat als encàrrecs dels nostres clients. 

A Oikos Consultores i Asesores, ens sentim plenament identificats, com a assessoria de pimes i autònoms, amb les necessitats actuals de les nostres empreses i fem un pas  més enllà en desenvolupar un nou concepte d'assessoria, consultoria i gestoria, establint les bases perquè  la distància no sigui un impediment per a rebre un assessorament adequat en el moment precís i al millor preu.

Oferim cobertura a tot tipus d'empreses, siguin empreses individuals (autònoms i freelance) o entitats jurídiques – societats mercantils -, i que requereixin d'un tractament específic.

És per això que a Oikos Consultores, Asesoría i Gestoría, adaptem els nostres serveis i les nostres quotes amb màxima flexibilitat, simplificant la gestió mitjançant i l'optimització del nostre treball.

Oikos Consultores Oikos Consultores Oikos Consultores Oikos Consultores Oikos Consultores

Dades