Multiservicios Valentin

Nosaltres

A Multiservicios Valentin comptem amb una àmplia experiència en el sector de la ferreteria. El nostre objectiu és aconseguir que la nostra clientela surti de la nostra botiga amb allò que realment necessita, donant una atenció personalitzada per a cadascun, ja que la nostra aspiració és aconseguir la màxima satisfacció i amb el millor servei cap al nostre client.

Llegir més...

Els nostres preus són competitius, però això no treu que els nostres productes siguin de la màxima qualitat i per això sempre busquem els millors proveïdors del mercat ferreter.

Busquem sempre la innovació al nostre sector per poder oferir les últimes novetats, tant al client particular com al client professional. Tot el que necessites a Multiserveis Valentin.

TAULES I PRESTATGERIES PER A COMERÇOS I INDÚSTRIA

Venda, muntatge i desmuntatge de prestatgeries metàl·liques per a comerços i indústries la millor qualitat i preu.

Prestatgeries per a comerços: Ferreteries, alimentació, estanc, farmàcies, roba, llibreries, basar, autoserveis, fruiteries, fleques, cellers, etc.

Prestatgeries industrials: Magatzem mitjana càrrega per a picking i gran càrrega per a palets qualsevol mides i colors.

FERRETERIA

Disposem de tot tipus de subministrament industrial, bricolatge, fontaneria i parament de la llar:

- Compromís de qualitat
- Compra al millor preu
- Amb les millors garanties
- Marques de primera

Garantia a tots els productes i subministraments amb màxima confiança.

Multiservicios Valentín Multiservicios Valentín Multiservicios Valentín Multiservicios Valentín Multiservicios Valentín Multiservicios Valentín