Mipsa Mecanitzats

Nosaltres

Mipsa Mecanitzats compta amb una experiència des de 1984 al sector dels mecanitzats industrials.

Llegir més...

El nostre model de gestió es basa en el principi d'ajudar tant com sigui possible i al màxim els nostres clients, en qualsevol necessitat o problema que puguin tenir, abastant el manteniment industrial, la reparació de maquinària, la cessió de personal, la millora de processos productius, oficina tècnica o qualsevol altre servei que des de la nostra posició i juntament amb els nostres clients puguem solucionar.

Al llarg de tot aquest temps la modernització de la nostra maquinària, l'ampliació de les nostres instal·lacions i plantilla no han tingut cap altre fi que oferir un servei més complet i integral als nostres clients.

SERVEIS

Reparació de reductors, bombes, bufadors, cilindres hidràulics, pneumàtics...

Disposem de fabricació pròpia de components i de recanvis oficials amb una extensa cartera de proveïdors. Oferim materials de màxima qualitat i els tractaments adequats als seus usos.

Muntatges i reparacions de grans dimensions

Els polipasts de 8 TN i 5 TN i una gran superfície de treball, juntament amb uns amplis accessos a les nostres instal·lacions, fan que puguem fer front a reparacions d'envergadura. Superfície de feina de 1500 m2.

Fresadores i Torns Convencionals i CNC

Fresadores de Control numèric i convencionals de fins a 4 mts de bancada, per a la mecanització de peces de qualsevol material. Torns Convencionals i de CNC de fins a 5 mts i Ø 2000 mm de volteig.

Equilibrat i construcció de Turbines

Equilibrat estàtic i dinàmic de control numèric per a turbines, eixos, rotors, etc.

L'equilibrat redueix el desgast de rodaments i vibracions en el funcionament de la màquina.

Construcció i reparació de turbines en materials fèrrics o antidesgastos.

Treballs exteriors

Posem a la vostra disposició vehicles de diferents capacitats per a la recollida i entrega de material, així com personal qualificat per realitzar reparacions “IN SITU“.

Proporcionem personal de la nostra empresa per a manteniment a les seves instal·lacions, muntatges de llarga o curta durada, sempre recolzat per les nostres instal·lacions per a qualsevol urgència o treball específic.

Tall i plegat de xapa

Tall de qualsevol tipus de material, acer, inox, policarbonat, plàstic tècnic... per làser i Aigua.

Plegat de planxa d'acer i inoxidable amb plegadores convencionals i CNC.

Inoxidables i Aluminis

Soldadura, mecanització, muntatge, reparació i construcció de components en materials d'acer inoxidable i alumini per al sector industrial o alimentari.

Útils i construcció de maquinària

Si la necessitat del nostre client passa per optimitzar processos o disposar de maquinària adaptada a les seves necessitats, MIPSA us proporciona personal qualificat per, juntament amb el nostre client, trobar i fabricar l'utill o la màquina ajustada a la vostra empresa.

Mipsa Mecanitzats Mipsa Mecanitzats Mipsa Mecanitzats Mipsa Mecanitzats Mipsa Mecanitzats Mipsa Mecanitzats Mipsa Mecanitzats Mipsa Mecanitzats

Dades