Mecànica Hosta

Nosaltres

A Mecànica Hosta estem especialitzats en la fabricació de peces complexes i d'alta precisió, oferim fabricació de petites a mitges sèries, peça única, muntatge de petits conjunts i soldadura.

Llegir més...

Fundada el 2010, centrem la nostra activitat en ser una empresa de serveis. La gran capacitat d'adaptació i personalització de cada projecte a les necessitats específiques de cada client ens fan destacar al sector.

L'alta qualificació del nostre personal i la nostra aposta per maquinària amb la tecnologia més capdavantera, ens permeten desenvolupar tot tipus de projectes independentment de la seva dificultat.

Tots els nostres projectes estan homologats per la norma ISO 9001/2015.

Missió

Oferir les millors tècniques de fabricació garantint sempre la qualitat i el millor preu del producte, per això comptem amb els millors col·laboradors del sector per poder oferir més flexibilitat i solucions integrals.

Visió

Ser innovadors i flexibles superant les expectatives dels nostres clients i del mercat; ajudant a maximitzar els resultats del client, ja que Mecànica Hosta no és només un proveïdor, sinó un col·laborador. El nostre compromís és la innovació continua en maquinària i formació del personal adaptant-nos a les noves tecnologies que ens ofereix el mercat, això ens ajuda a garantir la qualitat dels nostres projectes.

Valors

Des de la nostra creació hem potenciat els valors de la nostra empresa perquè sigui diferenciada de la resta, amb ètica i respecte, col·laborant amb els nostres coneixements. El nostre compromís amb la Qualitat és un factor essencial per definir-nos, la millora de processos i els nostres clients són tan importants com el respecte al medi ambient i la seguretat del nostre personal. Sabem que estem al mercat gràcies als clients, a la seva confiança i la seva satisfacció.

Mecànica Hosta Mecànica Hosta Mecànica Hosta Mecànica Hosta Mecànica Hosta Mecànica Hosta Mecànica Hosta Mecànica Hosta Mecànica Hosta

Dades