Josprint

Nosaltres

Josprint ofereix serveis d'enquadernació en wire-o, espiral plàstica o metàl·lica, confecció d'indexats, cantells roms, col·locació de claudàtors amb goma, perforacions diverses i manipulats de tota mena.

Llegir més...

Empresa familiar fundada l'any 2003, en el primer moment dedicada exclusivament a l'enquadernació en wire-o i espiral tant plàstica com metàl·lica, i que al llarg d'aquests anys hem anat incorporant altres processos productius i serveis al nostre cartell, com són : la confecció d'indexats, cantells roms, col·locació de claudàtors amb goma, perforacions diverses i manipulats de tota mena.

Els nostres moderns equips i el nostre personal qualificat cobriran les vostres necessitats de primera qualitat: Des de simples agendes i llibretes escolars passant per luxosos catàlegs amb ungles o índexs. Confieu en la rapidesa, la meticulositat i l'amabilitat del nostre equip i comproveu amb els seus propis ulls com és de completa la nostra oferta de serveis.

Enquadernació a Wire-o:

Màquines automàtiques d'última generació donen la millor resposta per a grans produccions i la seva versatilitat i ràpids canvis també permet donar una resposta àgil a petites quantitats.

Enquadernació en espiral metàl·lica i plàstica:

La nostra diversitat de maquinària permet treballar qualsevol tipus de diàmetre d'espiral a més de respondre tant a grans tiratges en temps rècord com a petites quantitats.

Realització d'Indexats:

Confeccionem índexs en màquines semiautomàtica de diversos tipus i mides:
Rectes, Amb angle, de mitja Lluna (ungles), Inclinats...

Donem solució a llibres amb diferents gramatges al seu interior, solapes, elements inserits i gairebé qualsevol variant, tampoc penalitzem les quantitats, oferim competitivitat a qualsevol escala.

Perforacions diverses:

Trepats
Puntillé.
Forat d'arxiu
Triple perforació.
Forats a peu de calendari.

Realització de cants roms:

Disposem de l'única màquina del mercat que produeix 2 cants roms alhora treballant a doble producció.

Diversos:

Manipulacions de tota mena.
Encolats manuals.
claudàtors amb goma i sense.
Col·locació de cantonera metàl·lica protectora de cantonades per a llibre.

Embalatges i distribucions:

Condicionem la mercaderia acabada segons instruccions del client
Encaixats.
Retractilat dunitat o de paquets.
Etiquetes per a paquets i caixes
Paquets amb tires de fleix.
Palets fleixats en plàstic resistent, tapes, cantoneres...

Josprint Josprint Josprint Josprint Josprint Josprint Josprint

Dades