Jiménez Arias Talleres

Nosaltres

Jiménez Arias és un taller de matriceria, ubicat a Sant Joan Despí (Barcelona), amb més de 45 anys d'experiència en el disseny, fabricació i manteniment de tota mena de matrius, motlles i utillatges, així com a l'estampació en sectors com la automoció, el ferroviari, del metall o la construcció entre molts altres.

Llegir més...

Certament, som especialistes en oferir les millors solucions fetes a mida ràpidament però amb un estudi previ rigorós ja siguin de projectes nous com de manteniment.

Estampació

Gràcies a l'àmplia experiència també al sector de l'estampació i al nostre personal perfectament qualificat, podem oferir gran capacitat productiva i resolutiva.

El nostre objectiu principal és oferir als nostres clients un servei integral perquè puguin tenir tots els avantatges de disposar el seu propi departament d'estampació extern amb els avantatges que això suposa.

Oficina tècnica

La nostra oficina tècnica aporta les millors solucions tècniques per fer realitat totes les idees dels nostres clients optimitzant-ne els resultats.

Disposem de recursos informàtics idonis de disseny de matrius i utillatges 3D-2D i de CAD-CAM, per realitzar tot el procés de disseny amb excel·lent qualitat.

També treballem amb enginyeries o oficines tècniques externes, si així ho requereixen les necessitats del projecte.

Matriceria

A Jiménez Arias tenim una llarga experiència en el disseny, la planificació i la realització de tot tipus de matrius, sigui quina sigui la seva complexitat d'execució.

Oferim tot el procés d'elaboració d'una matriu: disseny, mecanitzat, fabricació i posada a punt perquè els nostres clients puguin alliberar-se d'aquesta tasca i alhora puguin reduir costos propis.

Treballem amb els millors materials que ens permeten tenir el màxim respecte pel medi ambient.

Utillatges

A Jimenez Arias som experts a encaixar de la millor manera el disseny i la fabricació segons cada necessitat.

Realitzem tot tipus d'utillatges: per a línies de muntatge, per a laboratori, per a proves d'esforç, estris de control de qualitat, calibres (amb certificació),…

Igualment també realitzem tot tipus de transfers, maquines desbarbadores o equips de muntatge o mesurament.

Jiménez Arias Talleres Jiménez Arias Talleres Jiménez Arias Talleres Jiménez Arias Talleres Jiménez Arias Talleres

Dades