Integra Ingeniería

Nosaltres

Integra Enginyeria posa a la vostra disposició tota la seva organització tècnica i operativa amb l'únic propòsit d'ajudar-vos a executar professionalment els vostres projectes de construcció i de rehabilitació d'instal·lacions i dels seus manteniments.

Llegir més...

Som un equip de professionals altament qualificats i de reconegut prestigi al sector, que han unit els seus esforços per crear una alternativa solvent que completés la tasca d'una enginyeria amb l'operativa tècnica i professional d'una empresa instal·ladora/mantenedora. Amb això estem en disposició d'oferir-vos un servei global de gestió integral, orientat a les vostres instal·lacions en projectes de construcció i de rehabilitació d'edificis.

Estem en disposició de desenvolupar les seves activitats principalment a tot territori nacional, incloses les illes Canàries i l'arxipèlag Balear, no obstant la nostra organització els ofereix la possibilitat d'abastar operacions internacionals ja que disposa d'una àmplia experiència en haver col·laborat en el desenvolupament i la execució de projectes constructius a Itàlia, França i Portugal.

Consultoria

- Anàlisi tècnic/econòmic de projectes executius de tota mena d'instal·lacions, en obra nova i/o en rehabilitació d'edificis, amb aportació de solucions alternatives per a la millora tècnica, funcional i/o econòmica.
- Assessoria tècnica, normativa i de manteniment de les instal·lacions projectades.
- Auditories i Peritatge

Enginyeria

- Disseny i projecte de noves instal·lacions
- Legalització d'instal·lacions
- Estudis i Plans de Manteniment

Direcció Facultativa

- Direcció i control d'execució d'instal·lacions
- Control de qualitat dels treballs i dels materials emprats
- Cerca i selecció d'industrials qualificats
- Comparativa tècnic/econòmica de pressupostos
- Direcció i control de Manteniment d'instal·lacions

Integra Ingeniería Integra Ingeniería Integra Ingeniería Integra Ingeniería Integra Ingeniería Integra Ingeniería Integra Ingeniería

Dades