Indresmat

Nosaltres

Indresmat és una empresa que desenvolupa materials de bioPUR (bio-poliuretà) per millorar l'eficiència de l'envolupant tèrmica dels edificis, amb productes com són perfils i marcs per a finestres i portes de molt elevada eficiència energètica (KLIMA-PUR), així com a escumes i panells d'aïllament per a parets, sostres i terres amb una seguretat millorada en cas d'incendi (SAFE-PUR).

Llegir més...

D'aquesta manera, INDRESMAT abasta el 100% de l'envolupant i estima una reducció d'un 70% la demanda energètica relacionada amb la climatització d'edificis i vivendes.

KLIMA-PUR®

KLIMA-PUR® és una nova gamma de finestres de molt alta eficiència energètica inspirades en les finestres de fusta, les quals integren un únic material a la fusteria: el Poliuretà (PUR).

Els perfils són d'estructura massissa escumada, i per això ofereixen un rendiment i una durabilitat molt superior a la resta de materials.

KLIMA-PUR® Windows són finestres que integren un disseny funcional de màxima qualitat gràcies als components i accessoris de primeres marques que fem servir en la fabricació de les nostres finestres i portes.

Les nostres finestres estan especialment dissenyades per a activitats de renovació energètica dins dels segments residencial i comercial, així com nova edificació.

SAFE-PUR

SAFE-PUR és un nou tipus d'escuma d'aïllament fabricada amb Poliuretà alifàtic, una variant de poliuretà que ofereix més seguretat en cas d'incendi.

El concepte de SAFE-PUR és brindar més eficiència energètica, sostenibilitat i seguretat al mercat de la construcció mitjançant l'ús de bioPUR com a únic material de barrera tèrmica, acústica i d'humitat, evitant així els materials compostos per múltiples capes que són difícils de reciclar i que s'utilitzen avui dia al mercat de la construcció.

SAFE-PUR és una escuma revolucionadora que millora els productes d'aïllaments convencionals a paret, terres i sostres.

Les escumes SAFE-PUR poden ser aplicades amb esprai, injectades o bé utilitzades com a planxes o panells sandvitx d'aïllament, sent òptimes per a l'aïllament de sostres, parets i terres flotants, especialment útils per a àrees de climes extrems on es requereixen de baixos gruixos i amb un ampli rang de temperatures de treball (-40 a +70ºC).

El mercat objectiu de les escumes SAFE-PUR és el segment residencial, commercial i industrial, principalment per a rehabilitació energètica i aïllament, així com impermeabilització en activitats de rehabilitació.

Indresmat Indresmat Indresmat Indresmat Indresmat Indresmat Indresmat Indresmat

Dades