Impac Puertas Metálicas

Nosaltres

Serralleria Impac és una empresa jove i innovadora dedicada a la fabricació i instal·lació de portes metàl·liques, enrotllables, basculants, corredisses, ballestes, reixes… comptem amb més de quinze anys d'experiència donant servei als professionals del sector.

Llegir més...

Disposem d´un equip destinat al disseny de tots els nostres productes, proporcionant la solució idònia en cada cas i adaptant cada projecte a les necessitats dels nostres clients, oferint els dissenys més innovadors.

Comptem amb 400m2 d'instal·lacions dedicats a la fabricació i el desenvolupament dels nostres productes, un procés que comença amb l'assessorament tècnic, posada en marxa del projecte i finalment la fabricació a mides de cada porta.

La combinació entre la qualitat de tots els components que conformen els nostres productes juntament amb el curós procés de fabricació, garanteixen com a resultat la confiança i satisfacció de tots els nostres clients.

Comptem amb un equip de professionals per a la instal·lació i automatització de tota mena de portes metàl·liques, i una secció de reparacions, on el nostre objectiu és proporcionar a empreses i particulars el millor servei donant sempre la millor solució per al client.

Impac Puertas Metálicas Impac Puertas Metálicas Impac Puertas Metálicas Impac Puertas Metálicas Impac Puertas Metálicas Impac Puertas Metálicas Impac Puertas Metálicas Impac Puertas Metálicas Impac Puertas Metálicas Impac Puertas Metálicas Impac Puertas Metálicas Impac Puertas Metálicas Impac Puertas Metálicas

Dades