Hidropres

Nosaltres

Hidropres neix amb l'objectiu de ser l'empresa de referència en la gestió i el manteniment de grans instal·lacions de residus.

Llegir més...

A dia d'avui comptem amb un equip humà i professional amb més de 20 anys d'experiència al sector, compost per tècnics i operaris altament qualificats en formació constant i amb anys d'experiència en el manteniment de grans instal·lacions.

El nostre departament tècnic està sempre a l'avantguarda de les innovacions existents, tant a nivell de maquinària com a nivell d'instal·lacions, per tal de complir les obligacions que el sector requereix.

Treballem sota la normativa de l'Agència Catalana de Residus, amb què mantenim una comunicació activa, per a la tranquil·litat dels nostres clients. A dia d'avui podem dir que som els responsables del manteniment de la xarxa de desguàs de grans centres de referència a Barcelona com ara centres comercials, cadenes hoteleres o grans instal·lacions logístiques.

Hidropres+

Després de més de 20 anys d'experiència en la gestió i els manteniments de xarxes de desguàs, hem constatat que els nivells de concentració de residus són considerablement menors si es fan petites intervencions de manteniment en lloc d'una gran actuació general. Les intervencions periòdiques no només ajuden a fer que el sistema vagi més desfogat, sinó que allarga la vida útil de tots els elements de la instal·lació, reduint les despeses destinades al manteniment i conservació de tota la xarxa.

A Hidropres hem creat el nostre propi mètode de treball on realitzem petites intervencions de manteniment programades durant tot l'any, amb l'objectiu de reduir al mínim qualsevol urgència a la instal·lació. A causa d'aquesta reducció en intervencions d'urgència, podem assegurar una reducció del 20% del cost total del manteniment de la instal·lació. Tan sols necessitarem que ens informes de manera detallada i precisa de les actuacions que s'han fet fins ara en manteniment preventiu i manteniment correctiu.

Serveis

A Hidropres som especialistes en desembussos, neteja de canonades, inspecció amb cambra, localització d'arquetes i tot allò relacionat amb l'evacuació d'aigües grises.

Estem a l'avantguarda pel que fa a tecnologia i comptem amb un personal altament qualificat per solucionar qualsevol avaria que se li presenti.

Per a intervencions d'urgència puntual acceptem el pagament amb targeta de crèdit.

Hidropres neix fa poc més de 7 anys, des de llavors hem pogut demostrar el coneixement i la professionalitat adquirida als més de 15 anys d'experiència en aquest sector.

Això ens ha permès consolidar una cartera de clients més que reconeixible per tots els Barcelonins.

La qual garanteix la bona manera de procedir i els coneixements del personal d'Hidropres, assegurant uns resultats més que satisfactoris.

Hidropres Hidropres Hidropres Hidropres

Dades