Garlopi Ebanistería

Nosaltres

En Garlopi portem gairebé 40 anys dedicats a la fabricació de mobles d'alta qualitat. Un treball que, ja des de 1978, realitzem amb la filosofia de buscar l'excel·lència i aconseguir el millor acabat, tot perquè el client aconsegueixi el mobiliari que desitja, ajustat a les seves necessitats i gustos.

Llegir més...

Per a aconseguir-ho, en Garlopi treballem braç a braç amb professionals de l'interiorisme, l'arquitectura i altres especialitats relacionades amb el sector de la fusta, la fabricació de mobiliari i la creació i decoració d'espais.

Elaborem solucions harmonitzades unificant utilitat, disseny i tècnica en la producció de mobiliari, tant en fusta massissa com en xapes naturals i altres derivats de la fusta.

Com a especialistes a treballar la fusta i derivats. Creem mobles més elaborats que en la fusteria, generant noves tècniques i complementant-les amb altres per a la manufactura de mobles. En Garlopi treballem la fusta, produïm mobiliari així com expositors en grans i petites sèries, sempre a mesura i com els nostres clients necessiten.

Garlopi Ebanistería Garlopi Ebanistería Garlopi Ebanistería Garlopi Ebanistería Garlopi Ebanistería Garlopi Ebanistería Garlopi Ebanistería Garlopi Ebanistería Garlopi Ebanistería

Dades