Furgoinmediato

Nosaltres

Oferim serveis de transport per a comerços, professionals i particulars.

Llegir més...

Comptem amb una àmplia varietat de serveis professionals per satisfer en tot moment les vostres necessitats, sempre amb les tarifes més baixes.

PROFESSIONALS

Serveis pensats en professionals (pintors, reformistes, electricistes lampistes etc..) ja que vostès ens fan la vida més fàcil, a Furgoimmediato volem recompensar-los per la seva gran tasca amb tarifes especials per a vostès.

Comptem amb servei immediat, amb l'objectiu d'ajudar-vos a oferir el millor servei als vostres clients. Perquè els imprevistos existeixen. Potser la teva furgoneta de treball habitual es va saber i necessites arribar a fer un servei. NO CANCELS AQUEST SERVEI reserva i en un màxim de 2 hora (dins de Catalunya “l'origen”) estarà una furgoneta a la teva porta.

COMERÇOS

Sabem que amb l'entrada de l'era tecnològica cada cop més negocis s'han hagut de reinventar per fer-se un lloc al món comercial i és imprescindible comptar amb les eines necessàries per arribar cada cop més lluny, en furgoimmediat ens comprometem a formar el millor equip de la mà per brindar el millor servei.

NO PERDIS CLIENTS a causa d'una mala logística segur més d'una vegada no vas acabar la teva comanda a temps o la teva empresa de paqueteria et va quedar malament, amb furgoimmediat podràs treure aquestes comandes urgents i quedar bé amb els teus clients.

Tant se val la dimensió del teu negoci tenim plans i tarifes adaptats a cada necessitat. Comptem amb tarifes especials per a clients freqüents i diverses modalitats de pagament, podràs contractar plans mensuals adaptats a les teves necessitats o contracta cada cop que ho necessitis.

PARTICULARS

Posem a la teva disposició una furgoneta amb conductor per fer els teus ports, mudances o el que vulguis.

Furgoinmediato Furgoinmediato Furgoinmediato Furgoinmediato Furgoinmediato

Dades