Extrutec

Nosaltres

Extrutec, S.L. és una empresa catalana fundada l'any 1992 per les necessitats del mercat nacional i internacional.

Llegir més...

Especialitzada en l'extrusió de juntes, ribets, perfils i motllures, els nostres productes estan destinats principalment a l'estanquitat de fluids, acústica i tèrmica. En general fabriquem una àmplia gamma de productes fets amb diferents tipus de materials: plàstics, termoplàstics i, darrerament amb plàstics biodegradables.

Extrutec, S.L. subministra als diferents sectors industrials, com el de les mampares de banys, els tancaments de vidre, la fusteria d'alumini amb / sense trencament de pont tèrmic, de PVC, de fusta, del sector de la il·luminació, de l'automoció, del mobiliari de banys, de cuines, façanes de vidres, de l'alimentari etc.

Exportant a nivell mundial, disposem d'un gran equip humà amb més de 20 anys d'experiència en el sector, el qual ha motivat obtenir uns resultats satisfactoris i conformes a la exigències i necessitats dels nostres clients.

PRODUCTES

Amb línies d'extrusió, co-extrusió (dos materials i / o dos colors) i tri-extrusió (tres materials i / o tres colors) podem fabricar qualsevol tipus de productes amb diferents tipus de materials, com rígids, semi-rígids, tous , flexibles, escumats, EPDM, polipropilens, polietilens, policarbonats, metacrilats, cautxús, ABS, adhesius, flocats, escumats, magnètics, plàstics biodegradables, principalment amb matèria primera el midó (un polímer natural obtingut del blat de moro, del blat o de la patata ) etc ... Tots els nostres productes passen els estrictes i rigorosos exigits controls de qualitat i de paràmetres de fabricació. Així mateix tenim la possibilitat de serigrafiar el producte.

Extrutec Extrutec Extrutec Extrutec Extrutec

Dades