Escardó Serveis

Nosaltres

Escardó Serveis és una empresa instal·ladora i mantenidora de gran experiència en muntatges i manteniments multi tècnics.

Llegir més...

Disposem d’un potent departament d’enginyeria, eficiència energètica i certificacions de qualitat i medi ambient. Per a nosaltres, el servei al client és fonamental i per això disposem de capital humà experimentat i de medis materials per a realitzar les feines amb màxima qualitat i seguretat.

La incorporació de noves tecnologies ens permet gestionar les feines per als nostres clients minimitzant els costs de gestió, instal·lació i manteniment a la vegada que es maximitza la vida útil de les instal·lacions. Ens encarreguem del manteniment d’instal·lacions a hospitals, grans superfícies, edificis, recintes firals, universitats, centres culturals, educatius, industrials, etc.

L’empresa està inscrita al Registre d’Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya (RASIC). Cal destacar també el certificat en ISO 9001:2008, ISO 14001: 2004 i en OSHAS 18000 pel disseny, muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques, fontaneria, climatització i cablejat estructural.

També disposem d’un servei 24 hores per a poder resoldre qualsevol incidència o dubte ràpidament i en qualsevol moment del dia.

INSTAL·LACIONS

Oferim solucions personalitzades a particulars, empreses i administracions públiques en general. En les instal·lacions elèctriques fem tot el muntatge de cables i també ens encarreguem de tota la instal·lació de canonades per a la canalització de l’aigua i l’aire.

Realitzem tota mena d’instal·lacions elèctriques, tant en obra nova com en reformes i manteniments d’habitatges, locals comercials, naus industrials, enllumenats ornamentals, enllumenat públic, etc.

L’eficiència energètica és també un dels nostres principals objectius, per això creiem que és important assessorar els nostres clients sobre els tipus d’instal·lacions que poden afavorir un ús més eficient de l’energia.

MANTENIMENTS

El manteniment d’instal·lacions té com a objectiu atendre als equips d’instal·lacions en qualsevol procés comercial o industrial. Realitzem manteniment d’instal·lacions en les seves diferents modalitats: correctiu, preventiu i predictiu.

L’àrea de manteniment d’Escardó Serveis cobreix un gran ventall de clients de múltiples sectors: centres hospitalaris, hotels, indústria química, centres educatius, centres de convencions, indústria alimentària, edificis d’oficines, etc. A més a més, a Escardó Serveis Tècnics tenim prou experiència per a realitzar les feines proposades, ja que tenim més de 50 anys d’experiència en el sector.

Cal afegir que els  serveis d’electricitat i manteniment que oferim inclouen l’assistència a domicili en el cas d’una avaria.

CLIMATITZACIÓ

Escardó Serveis té un departament per a realitzar instal·lacions de climatització i fred industrial, ja que disposem de les eines adequades i d’un personal capacitat per a dur a terme tota mena d’instal·lacions climàtiques. A Escardó Serveis som experts en instal·lacions de climatització d’expansió directa, de gamma domèstica i de gamma industrial. En cada projecte busquem el sistema més adequat i eficient segons les necessitats del client i els trets bàsics de la instal·lació en concret. Amb la nostra experiència i formació, l’assessorarem de la millor manera per obtenir el seu confort més elevat.

En l’àrea de la climatització, duem a terme:

- Instal·lacions domèstiques
- Instal·lacions semi industrials
- Instal·lacions industrials
- Cambres frigorífiques
- Sistemes de ventilació
- Instal·lacions de calefacció amb radiadors
- Terres radiants amb circuit d’aigua
- Instal·lacions d’energia solar
- Calderes de gas i de gasoil

SERVEI 24 HORES: DISPONIBLES TOT L'ANY

L’objectiu del servei 24 hores és solucionar qualsevol problema o incidència que tingui el client en qualsevol moment del dia. Tenim unitats mòbils de servei tècnic 24 hores els 365 dies de l’any a la vegada que disposem d’un servei d’atenció telefònica les 24 hores del dia els 365 dies de l’any:

900 921 975

Escardó Serveis Escardó Serveis Escardó Serveis Escardó Serveis Escardó Serveis Escardó Serveis Escardó Serveis Escardó Serveis Escardó Serveis Escardó Serveis