Icono Genérico de Sectores
Escudo de Valls

Sobre Nosaltres

A Encatrans som especialistes en transports:

Encatrans SL. durant tots els darrers anys en constant evolució, hem anat incorporant diferents productes / serveis amb el convenciment que la diferenciació i qualitat dels mateixos, ens han convertit en l'especialista del transport en què a dia d'avui ens hem convertit.

Actualment Encatrans SL compta amb la seva base principal a Valls i diferents naus logístiques distribuïdes pel polígon Industrial de Valls i Montblanc, i està proporcionant tots els serveis necessaris al Transport Intermodal en tot tipus de Contenidors amb una visió avançada del propi negoci. Avui Encatrans SL. pot oferir-ho gràcies a l'estratègia decidida i enfocada al món de la Intermodalitat i la Logística i al gran esforç realitzat en els darrers 15 anys d'adaptació de la Flota i equipament especial auxiliar per a qualsevol de les càrregues i les descàrregues que realitzem.

Aquesta estratègia no hagués estat possible desenvolupar-la amb èxit si no haguéssim comptat amb l'Alt Grau d'Implicació de tot el nostre personal.

Encatrans SL. proposa diferents productes i serveis, detallats a continuació amb l'objectiu d'oferir-lo amb els màxims estàndards de seguretat, qualitat i compromís amb el medi ambient.

- TRANSPORT MODAL I INTERMODAL.
- LOGÍSTICA EMMAGATZEMATGE I DISTRIBUCIÓ.
- TRANSPORTS DE TOT TIPUS AMB TAULINER.

Especialitats

Encatrans

Productes/Serveis

Imagen para Producto Logística y emmagatzematge de cliente Encatrans
Logística y emmagatzematge
Imagen para Producto Transport modal e intermodal de cliente Encatrans
Transport modal e intermodal
Logo de Encatrans

La nostra ubicació