Creartech

Nosaltres

A Creartech som una empresa amb professionals de més de 20 anys d'experiència al sector, que des del 2013 hem convertit el camp del tall, marcat i gravat làser, per investigar, perfeccionar mitjans i habilitats amb vista a oferir el millor servei tant dassessorament professional com de productivitat.

Llegir més...

Gràcies a comptar amb diferents tecnologies làser, podem processar gairebé qualsevol material, podent donar servei a un ampli espectre de sectors i aplicacions. La tecnologia LASER ens permet marcar objectes de manera permanent, ja siguin peces repetitives o amb dades variables (sèrie, lot, data, etc). El tall làser ens permet crear peces úniques, o grans produccions sense necessitat de motlles o encunys.

Ens apassiona el que fem i per això des del moment que el client ens porta la seva idea, assessorem cada part del procés per donar una solució personalitzada i factible de ser portada a terme, tractant cada projecte, com és el que és, un encàrrec únic .

Comptem amb la tecnologia i experiència per fer un servei amb acabats de gran qualitat, en temps àgils ia preus competitius. Som a Barcelona, i servim tot Espanya.

Creartech Creartech Creartech Creartech Creartech Creartech Creartech Creartech Creartech Creartech

Dades