C.F. Singuerlín

Nosaltres

L'ésser humà és capaç del millor i del pitjor, construir il·lusions i destruir-les però units en una fi positiva i comuna són capaces de crear com aquells emigrants van ser capaços d'unir il·lusions i esforços per fundar el C.F. SINGUERLÍN. 

Ara ve una nova etapa, nou camp, nous objectius, nous temps… 

Hem de ser capaços de continuar la labor de "Aquells" que van iniciar la marxa i aconseguir que l'entitat es perpetuï un altre mig segle mes i això s'aconsegueix amb treball, sentit comú sabent que som, d'on venim i cap a on anem en els temps que corren tenim la fortuna que els poders públics assumeixen les entitats de caràcter social com alguna cosa propi molt lluny d'èpoques fosques no gaire llunyanes… sent conscients que la seva labor és fonamental per arribar on ells per motius diversos els és difícil aconseguir ajudant amb tots els mitjans al seu abast, per això els donem també les gràcies . 

El futur va ser ahir i els horitzons marins són amplis, remem tots en la mateixa adreça i serem capaces d'aconseguir els somnis d'aquells que ens van precedir i dels quals volem ser participis. 

Fins a aquí i amb la millor de les voluntats s'ha confeccionat aquesta breu història d'un club al que estimem i sentim com a nostre, i que la Ciutat també ha de fer seu, el C.F. SINGUERLÍN .Sabem que aquestes línies a uns els deixés satisfets i a uns altres no, però reiterem la intenció de tots els participants en aquesta aventura a homenatjar a tots els que d'una o una altra forma han realitzat la història i les petites coses que fan d'una entitat perdurable en el temps. 

També esperem que algú dins d'altres cinquanta anys s'acordin de nosaltres, això serà símptoma que l'entitat segueix viva i una mica de tots nosaltres també seguirà viu. 

 SI, SI, SINGUERLÍN!!!

Dades