Car Clean 23

Nosaltres

Neteja a mà de vehicles, amb rentat complet i recondicionament.

Llegir més...

Tenim com a objectiu oferir als nostres clients el rentat de cotxes més complet i professional. Per aconseguir-ho, rentem el teu cotxe amb molt de compte i a mà, com ho faries tu. Cuidem al detall la neteja que realitzem i fem servir productes de qualitat, treballant amb les millors marques que aporten grans efectes i resultats professionals en la neteja.

A Car Clean 23 oferim el nostre servei de rentat a mà, un complet servei de neteja del cotxe tant per l'interior com l'exterior, per fer una posada a punt al vostre vehicle. A Car Clean 23 netegem el cotxe a mà, usant productes ecològics i garantint perfectes resultats.

INTERIOR

L'interior de l'automòbil tendeix a embrutar-se amb facilitat i s'acaba deteriorant amb el temps. Per això és important una correcta cura i manteniment. Això és possible gràcies als nostres serveis de neteja interior.

- Vidres
- Aspirat
- Estoreta amb tractament interior
- Moquetes
- Tapisseria

EXTERIOR

L'exterior del cotxe sol embrutar-se sovint, ja sigui per la pluja o altres factors externs. Per això és important una correcta neteja i manteniment. Això ho podrà aconseguir gràcies als nostres serveis de rentat exterior.

- Rentat
- Assecat a mà amb neteja de llantes
- Tractament efecte ceràmic

Car Clean 23 Car Clean 23 Car Clean 23 Car Clean 23 Car Clean 23 Car Clean 23

Dades