ByGaliot

Nosaltres

ByGaliot combina la fusteria i l'ebenisteria artesanal amb la utilització de les darreres tecnologies.

Llegir més...

Durant el procés de disseny, utilitzem eines 3D, posteriorment, el nostre sofisticat centre de mecanitzat CNC, realitza amb precisió mil·limètrica, els cantejats, talls i mecanitzats necessaris, i el nostre equip de professionals instal·la i ajusta el mobiliari.

ByGaliot té la capacitat de fer des de vestidors, cuines, banys, mobiliari comercial, etc.

ARMARIS I VESTIDORS

A ByGaliot creem un dels teus espais més personals de la teva llar, el teu ARMARI i VESTIDOR. Captem les teves preferències i transformem aquest espai tan teu amb un ambient excels, funcional i exclusiu.

Disposem d´un ampli ventall d´acabats en fusta per a la realització del nostre treball en fusta, així com les últimes novetats en ferratges i il·luminació.

Treballem amb tota mena d'acabats en fustes; laminades, melamines, rexapades, lacades, etc.

CUINES I BANYS

Cada cop més, els espais de les teves CUINES i BANYS, representen unes estades que han de ser còmodes, pràctiques i adaptades a la nostra forma de vida diària.

A ByGaliot en som conscients i per això, t'oferim solucions a la teva mida en fusta per, junts, crear aquests espais “especials per a tu”.

MOBILIARI DE LA LLAR

El moble de fusta com a complement és molt important en una llar. Serveix per complementar aquests espais que es volen fer propis.

La calidesa de les estances on passem la major part del temps a les nostres llars l'ha de donar el moble de fusta, dissenyat i fabricat a gust de cada persona dins del seu espai més íntim.

PORTES I FINESTRES

Imprescindibles a les nostres llars. Des de la porta d'entrada fins a la porta o finestra interior més petita ha de complir amb uns requisits de seguretat d'acord amb les necessitats de cada usuari.

A ByGaliot oferim tot tipus de solucions per a aquests espais fonamentals complint sempre els requisits necessaris per complir els cànons de seguretat, rendiment medi ambiental, maximització dels recursos energètics i, sempre, amb el disseny més personal i actual.

ESTANDS COMERCIALS

Com tots sabem, la gran majoria de marques i empreses tenen una oportunitat d'obertura comercial al seu mercat sectorial a les fires locals, nacionals o internacionals relacionades amb l'àmbit professional en què desenvolupen la seva activitat.

Els serveis de ByGaliot són cada cop més demandats per grans ensenyes, per a la fabricació, subministrament i construcció dels seus estands comercials per totes les fires de la província de Barcelona.

MOBILIARI COMERCIAL

La imatge corporativa, tant de marca com d'empresa, és un element fonamental a l'hora de representar un concepte o disseny empresarial.

Aquí és on ByGaliot, gràcies a la seva constant innovació i desenvolupament, es posa a disposició de l'empresa sol·licitant, per desenvolupar, fabricar, subministrar i implantar el mobiliari corporatiu comercial de fusta que sigui necessari per obtenir la cohesió visual i representativa de cada ensenya.

MECANITZATS

Un dels nostres nous projectes, ha estat la compra i la posada en marxa d'una màquina de control numèric (CNC). Això ens ha permès i permet fer talls i mecanitzats encara més perfectes on pràcticament no intervé la mà de l'operari. Tot plegat reforçat per la implantació d'un nou programari que ens permet estar a l'avantguarda de les noves tendències professionals a l'àmbit de la fusta.

Podem també oferir el nostre servei a professionals del sector de la fusta amb un excels servei i un temps d'espera mínim per a la realització de talls, cantejats, lacats i, sobretot, mecanitzats.

FABRICACIÓ

ByGaliot combina la fusteria artesanal i la utilització de les últimes tecnologies.

Durant el procés de disseny, utilitzem eines 3D, posteriorment, el nostre sofisticat centre de mecanitzat CNC, realitza amb precisió mil·limètrica, els cantejats, talls i mecanitzats necessaris, i el nostre equip de professionals instal·la i ajusta el mobiliari.

ByGaliot té la capacitat de fer des de vestidors, cuines, banys, mobiliari comercial.

DETALLS QUE MARQUEN LA DIFERÈNCIA

A ByGaliot ens agrada cuidar tots els detalls i fer de l'ús del mobiliari una grata experiència que faciliti el teu dia a dia.

Portes del seu armari que tanquen amb una suavitat gràcies a les frontisses que incorporen amortiment, amb possibilitat d'ampliar el grau d'obertura fins a 180 º per facilitar l'accés a l'interior.

Calaixos amb guies que permeten una extracció total i llisquen silenciosament, amb amortiment i suport per a càrregues de fins a 40 i 70 Kg.

Les portes i calaixos amb sistemes TIP-ON, substitueixen els tiradors dels mobles, n'hi ha prou amb una lleugera pressió perquè s'obri suaument.

Són només alguns dels exemples amb què podem dotar el seu armari ideal.

ByGaliot ByGaliot ByGaliot ByGaliot ByGaliot ByGaliot ByGaliot

Dades