Autosport Reus

Nosaltres

A Autosport sabem respondre perfectament a qualsevol problema que tingui el teu cotxe, gràcies a més de 26 anys d'experiència en la cura i la reparació de vehicles.

Llegir més...

Si tens qualsevol tipus de problema amb el teu vehicle, no ho dubtis, va al nostre taller de l'automòbil a Reus.

El nostre equip de professionals us oferirà una atenció personalitzada de gran qualitat en el menor temps possible.

A Autosport realitzem multiserveis i venda de productes de les primeres marques.

Xapa i pintura

Al nostre taller podem fer la reparació de qualsevol part de la teva carrosseria, ja que els nostres professionals combinen l'experiència i el coneixement.

Tots tenen una àmplia formació que els habilita per a qualsevol reparació, des d'eliminar un simple ratllat fins a arranjaments de xapes després d'un sinistre del vehicle.

Electricitat de l'automòbil

L'electricitat és bàsica per al bon funcionament del vehicle, ja que involucra moltes parts imprescindibles: llums, encesa, funcionament del motor, injector, indicadors, il·luminació..., per tant és bàsic que funcioni a la perfecció.

Davant de qualsevol mínim problema, no dubtis a acudir a nosaltres. El nostre equip de professionals el podrà solucionar de manera ràpida i eficaç. T'ajudem!

Mecànica i reparació en general

Al nostre taller treballem amb marques de vehicles molt diferents, per la qual cosa trobarem la peça que el teu vehicle necessita.

Tant se val quin sigui el teu problema o quin és el model del teu vehicle. Nosaltres hi podem trobar la solució.

No ho dubtis més. Confieu en l'experiència que ens han donat tots aquests anys de feina al vostre servei. Vine a conèixer-nos, t'esperem!

Taller multimarca

Al nostre taller podem realitzar qualsevol tipus de reparació i manteniment del teu vehicle, ja tinguis una furgoneta o un turisme.

Si ho necessites, també ens comprometem a portar el cotxe a passar la ITV.

Podem fer des de revisions, distribucions o arranjament d'embragatges fins a manteniments i reparacions.

Autosport Reus Autosport Reus Autosport Reus Autosport Reus Autosport Reus

Dades