Autoplamec

Nosaltres

El nostre taller de reparació a Sant Pere de Ribes és el seu taller de confiança per a reparacions de tota mena. La seva seguretat dins del vehicle només està garantida quan l'automòbil no presenta cap problema tècnic durant els trajectes. Per això, a més de proporcionar-li serveis d'assistència, li oferim un servei complet d'inspeccions de seguretat.

Llegir més...

En el nostre taller, només permetem que personal qualificat s'encarregui de reparar el seu vehicle. Les revisions les duen a terme tècnics especialment formats perquè fins i tot la ITV no representi cap problema per a vostè. 

Realitzem reparacions al moment de carrosseria danyada per calamarsa o qualsevol altre sinistre. Tampoc és necessari concertar una cita prèviament si desitja que examinem i reparem els danys del seu vehicle.

En el nostre taller emprem les tècniques més actuals i els últims avanços en el sector.

Els nostres principis són l'atenció al client, els preus justos i transparents i així com la màxima qualitat del nostre treball. Li orientem i ens ocupem de manera responsable tant de la seva comoditat com de la seva seguretat a l'interior del vehicle.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.

Autoplamec Autoplamec Autoplamec Autoplamec Autoplamec Autoplamec Autoplamec Autoplamec

Dades