Ath Servicare

Nosaltres

ATH Servicare és un projecte empresarial que després d'haver iniciat la seva trajectòria professional fa més de 30 anys, té com a objectiu la innovació i l'excel·lència en la prestació de serveis, sabent adaptar-se a les tècniques i les tecnologies que fan que les necessitats de manteniment i servei quedin àmpliament satisfetes.

Llegir més...

Serveis

- Manteniment integral dedificis
- Neteja de sistemes dextracció de fums
- Control de plagues
- Neteja tècnica
- Desinfeccions professionals certificades
- Neteja de façanes i grafits
- Manteniment de cuines industrials
- Polits, abrillantats i pàrquings

Excel·lència al servei

El nostre principal objectiu és cuidar l'edifici on viu, dedicant totes les cures necessàries perquè sigui còmode i agradable, oferint solucions ràpides i sostenibles.

Sostenibilitat

La companyia té com a referència principal la sostenibilitat amb el projecte i la seva integració en l'entorn social en què es desenvolupa, tenint cura del desenvolupament econòmic i de la seva plantilla.

També amb els productes i mètodes que utilitza per a la realització del servei, intentant que tots els productes i mètodes siguin respectuosos amb el medi ambient

Proximitat, sabem que el seu edifici és una qüestió molt important tant per a vostè, com per a nosaltres, per això sabem que cal atendre'l en condicions, a Grupo Servicare trobaràs el personal més qualificat per poder adreçar-se i posar solució a qualsevol problema que pugui tenir.

Perquè a ATH Servicare, oferim un servei de manteniment total, des de la neteja i manteniment del seu edifici, com ara arranjaments puntuals, pintura, neteja de pàrquings, salut ambiental i totes les neteges tècniques, com la neteja de façanes, eliminació de graffitis, cubes de sanejament i molt més.

+ de 30 anys d'experiència
+ de 5000 clients satisfets
+ de 100 treballadors

 

Sucursals a Madrid, València, Barcelona i Girona

Madrid
C/ Almansa, 49 (Madrid)

València
C/ d'Alzira, 5 (Paterna, València)

Barcelona
Av. Carrilet, 177 (L'Hospitalet de Llobregat)

Girona
C/ Taure, 18 (Figueres)

Ath Servicare Ath Servicare Ath Servicare Ath Servicare Ath Servicare Ath Servicare

Dades