Associació Font del Ràdium

Nosaltres

El polígon Font del Ràdium va ser urbanitzat l’any 1991, compta amb una extensió de 169.000 metres quadrats i aproximadament 88 activitats, amb una facturació de 780 milions d’euros l’any. Hi treballen 1.619 persones.

Llegir més...

L´Associació d´Empresaris del Polígon Industrial Font del Ràdium de Granollers es va constituir l´any 2006. Actualment compta amb 24 empreses associades.

Objectius:

1.- Organitza i porta a terme totes aquelles actuacions que determinin i aprovin els seus associats en la defensa i interessos d´aquests, establint com a prioritat els que corresponen amb el manteniment i conservació de les infraestructures del polígon així com de tots aquells serveis públics i socials que, per la seva manca o precarietat puguin ésser exigits a les administracions responsables dels serveis.
2.- Vetllar per la gestió ecològica sostenible. En concret realitzant accions destinades a la recollida de residus industrials i la seva reducció, així com promourà sistemes col.lectius de recollida de residus.
3.- La representació de tot el col.lectiu davant de les administracions públiques amb l´objectiu d´establir acords bilaterals en benefici de les dues parts.

Web: http://www.poligonfontdelradium.com
Correo: info@poligonfontdelradium.com
Telèfon: 93 496 45 07
Adreça: Avda. Sant Julià, Edfici TILMA - Granollers - 08400