Icono Genérico de Sectores
Escudo de Viladecans

Sobre Nosaltres

APM Motors és el concessionari amb més anys d'antiguitat de Viladecans. Actualment som l'únic Concessionari Oficial de SSangyong que trobem a tot el Baix Llobregat.

APM Motors es caracteritza pel seu llarg recorregut i el seu gran aprenentatge obtingut després de més de 40 anys al sector de l'automòbil en pertànyer a una gran varietat de concessionaris oficials de marques com Lada Niva, MG Rover, Daihatsu, Land Rover i Mini.

A més d'oferir nous automòbils de la marca Ssangyong, disposem de vehicles multimarca de segona mà i cotxes de quilòmetre 0, on segur que trobareu l'ocasió perfecta.

El nostre equip està perfectament qualificat per oferir la millor atenció als nostres clients, assessorar-los perquè adquireixin el cotxe adequat i informar-vos de la gran varietat d'opcions a triar.

El personal de vendes us prestarà un servei integral, amb un sistema de finançament a mida perquè s'adapti a les necessitats dels nostres clients. També oferim un seguiment exhaustiu a tot el procés de compra des del moment que es visita les nostres instal·lacions, elecció del vehicle, facilitat de mètode de pagament, tramitació de papers, lliurament del vehicle, etc.

ANAR A COTXES D'OCASIÓN

Especialitats

APM Motors
APM Motors
APM Motors
APM Motors
APM Motors
APM Motors

Productes/Serveis

Imagen para Producto Concessionari de cliente APM Motors
Concessionari
Logo de APM Motors

La nostra ubicació