Aluminis Enro

Nosaltres

A Aluminis Enro som una empresa d'aluminis a Reus (Tarragona) amb més de 30 anys d'experiència en aquest sector, dedicant-nos tant a particulars com a petites, mitjanes o grans empreses. Posem passió a cada un dels nostres projectes.

Llegir més...

Cada treball nou és una meta per a nosaltres i un resultat immillorable per als nostres clients. Tant els nostres serveis com els nostres materials són de la més alta qualitat, aconseguint que qualsevol dels nostres projectes compleixin sempre les expectatives dels nostres clients. Som capaços d'adaptar-nos a totes les seves necessitats, afrontant les dificultats com a reptes.

Oferim serveis d'alumini per a habitatges, interiors i exteriors així com estructures i tendals. Disposem de solucions personalitzades que s'adapten a les necessitats de cada client, garantint la màxima qualitat i durabilitat dels nostres productes. Treballem amb materials d'alta qualitat i el nostre equip de professionals està altament capacitat per oferir un servei excepcional i satisfer les demandes més exigents.

Finestres

Les nostres finestres d’alumini són eficients energèticament, ja que poden ajudar a reduir les pèrdues de calor i aconseguir una millor eficiència energètica.

Persianes

A Aluminis Enro fabriquem persianes d’alumini a Reus i província de Tarragona, per a una àmplia gamma d’aplicacions, incloent-hi edificis residencials, comercials i industrials.

Portes

L’alumini és un material lleuger, resistent i durador, que ofereix una gran flexibilitat en disseny i acabats. A Aluminis Enro fabriquem portes d’alumini per a una àmplia gamma d’aplicacions.

Balcons

Fabriquem balcons d’alumini per a edificis residencials i comercials. Aquest material és lleuger, fort i durador, i ofereix molta flexibilitat en disseny i acabats.

Ballestes

Som especialistes en la fabricació de ballestes d’alumini d’alta qualitat. Utilitzem alumini de primera línia i processos de producció avançats per assegurar la seguretat i la durabilitat de cada ballesta que instal·lem.

Tancaments

El nostre objectiu és proporcionar a cada client un espai còmode, segur i atractiu, gràcies a la qualitat dels nostres materials i a la professionalitat del nostre equip d’experts. Oferim solucions de tancaments per a una gran varietat
d’espais, incloent-hi terrasses, àtics, jardins, restaurants i hotels.

Baranes

Les nostres baranes són una solució perfecta per a qualsevol projecte de tancament d’espais. Oferim una àmplia selecció de materials de qualitat, incloent-hi alumini i acer inoxidable, per a una gran varietat d’aplicacions.

Galeries

A Aluminis Enro ens dediquem a la fabricació i instal·lació de galeries d’alumini per a diferents tipus d’espais. Oferim una solució òptima per a la protecció de les terrasses, patis i àtics, permetent gaudir de l’espai al màxim durant tot l’any.

Armaris

Armaris d’alumini de la més alta qualitat, amb material resistent, lleuger i durador amb acabats i una gran varietat de colors per adaptar-se a la decoració del seu espai.

Envidraments

Realitzem instal·lacions amb materials de primera qualitat per garantir una seguretat i durabilitat. El nostre equip d’experts us assessorarà de forma personalitzada.

Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro Aluminis Enro