Aluminis Coval

Nosaltres

Aluminis Coval és una empresa amb més de 30 anys d'experiència en la fusteria en alumini.

Llegir més...

A Coval s'estudien, analitzen i dissenyen sistemes de fusteria en alumini per a proporcionar solucions amb les màximes qualificacions tecnològiques i estètiques actuals. Amb una forta implantació, Coval disposa de distribuïdors a Reus i Valls.

A Coval estudiarem un sistema ajustat a les necessitats més actuals que garanteixin una òptima resposta davant de qualsevol necessitat constructiva.

Les noves sèries de Coval són capaces de combinar la més avançada tecnologia amb importants elements de valor afegit, com les altes prestacions tèrmic-acústiques i la depurada estètica de línies rectes.

Amb una preocupació constant pel medi ambient, a Coval fabriquem finestres que respecten l'entorn, amb sistemes energètics que fomenten l'estalvi amb els productes tèrmics, construïts amb materials reciclables i no contaminants com l'alumini. En definitiva, el resultat és un habitatge edificat sota els paràmetres de la sostenibilitat, capaç de proporcionar un gran estalvi energètic.

Els productes Coval són diferents

Dotem la seva llar d'un estil propi i un ambient confortable gràcies als nostres dissenys, als materials de darrera generació i a una àmplia gamma d'accessoris i acabats en diferents colors.

Perfecte aïllament tèrmic que impedeix l'intercanvi de temperatures interior-exterior, i que augmenta el confort i disminueix el consum energètic.

Gràcies a les seves excel·lents propietats aïllants, els nostres productes garanteixen més tranquil·litat i confort davant les condicions d'elevat nivell de soroll.

Tancaments de seguretat per a una major protecció contra robatoris. Consulti'ns els models.

Uns productes que li faran estalviar diners, mes a mes, a les seves factures de llum i de gas.

Aluminis Coval Aluminis Coval Aluminis Coval Aluminis Coval Aluminis Coval Aluminis Coval Aluminis Coval Aluminis Coval Aluminis Coval Aluminis Coval Aluminis Coval